Muista metsätalouden veroilmoitus

Kirjoittaja Pvm

Muistathan metsätalouden veroilmoituksen

Metsätalouden veroilmoitus (2C) tule tehdä viimeistään 28.2.2023, mikäli olet arvonlisäverovelvollinen tulee myös arvonlisävero olla maksettuna tähän päivään mennessä.

Milloin minun pitää jättää metsätalouden veroilmoitus?

Metsätalouden veroilmoitus tulee jättää jos sinulla on ollut kalenterivuoden aikana metsätalouden tuloja, vähennettäviä menoja tai metsävähennyksestä ja varauksista ilmoitettavia seurantatietoja. Mikäli mikään näistä ei täyty tai sinulla ei ole muuta ilmoitettavaa, metsätalouden veroilmoitusta ei tarvitse antaa.

Metsätalouden veroilmoituksen voit jättää myös myöhemmin, mikäli...

  • - Harjoitat myös maataloutta tai elinkeinotoimintaa. Tällöin sinun on annettava , anna veroilmoitukset metsätaloudesta, maataloudesta ja elinkeinotoiminnasta viimeistään 3.4.2023i
  • - Olet rajoitetusti verovelvollinen (esimerkiksi asut pysyvästi ulkomailla), tällöin voit jättää metsätalouden veroilmoituksen viimeistään 23.5.2023.

Hyvä muistaa:
Veroilmoituksen täytyy olla perillä Verohallinnossa viimeistään määräpäivänä. Verottaja muistaa sinua myöhästymismaksulla mikäli ilmoitus saapuu perille myöhemmin. Jos unohdat jättää veroilmoituksen kokonaan tai puutteellisena, seurauksena voi olla veronkorotus.

Metsätalouden veroilmoitusta ei tarvitse antaa, jos sinulla ei ole ollut vuoden aikana metsätalouden tuloja, vähennettäviä menoja tai metsävähennyksestä ja varauksista ilmoitettavia seurantatietoja.